Galatasaray Fan
Lucas Neill Açıklamalarda Bulundu 87808138316346549857

Galatasaray Fan
Lucas Neill Açıklamalarda Bulundu 87808138316346549857

Galatasaray Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Lucas Neill Açıklamalarda Bulundu

YazarMesaj
♪♪BuRaK~SfenkS♪♪
Admin
Admin
♪♪BuRaK~SfenkS♪♪

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 178
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 08/11/10
Nerden Nerden : ADANA

Lucas Neill Açıklamalarda Bulundu Empty
MesajKonu: Lucas Neill Açıklamalarda Bulundu   Lucas Neill Açıklamalarda Bulundu I_icon_minitimeCuma Kas. 12, 2010 5:09 pm

Lucas Neill, takımın sabah yaptığı antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.Fenerbahçe – Galatasaray derbisinin ardından Niang'ın yaptığı açıklamalarla ilgili olarak Neill, "Dünyanın en önemli derbilerinden bir tanesi. Çok sert geçeceği belliydi. Hakemlerin vereceği kararlar bunlar. Benim sarı karttan ya da kırmızı karttan ziyade, bizim oradan galibiyetle dönmemiz gerektiğidir. Bunu da hak etmiştik. Bunlar konuşulması gerekiyor. Niang'ı bu düşüncelerinden dolayı tekrar tebrik ediyorum. En kısa zamanda bizim aramıza dönmesini diliyorum. Ama futbol bu, kesinlikle burada kimseyle tartışmayacağım, ya oyununuzu oynarsınız ya da sakatlanırsınız." ifadelerini kullandı.Spor Toto Süper Lig'in güzel bir lig olduğunu kaydeden Neill, "Türkiye'de bulunmaktan ve Galatasaray'da futbol oynamaktan gayet mutluyum. Tabii ki de sert geçen bir lig bunu da kabul ediyorum. Zor bir lig olduğunu düşünüyorum." şeklinde konuştu. Galatasaray'ın şimdiye kadar göstermiş olduğu performansı değerlendiren Lucas Neill, "Galatasaray lige iyi başlamadı. Belki uzun zamandır yaşadığı en kötü sezonu yaşıyor. Bundan sonra yapacaklarımız antrenmanlarda kendimizi verip daha çok çalışmaktır." ifadelerini kullandı.Savunmaya yapılan eleştirilerle ilgili de açıklamalarda bulunan Lucas Neill, "Tabii ki gol attığınız zaman galip geldiğiniz zaman takım halinde yapıyorsunuz, Yenilen gollerde de defansif anlamda 4 – 5 kişiyi suçlamamak gerekiyor. Ben de bu 4 – 5 kişi içindeyim, işinizi en iyi şekilde yapmalıyız. Ama dediğim gibi hataları bu 4 – 5 kişiye mal etmemeniz gerekiyor." ifadelerini kullandı.Cana'nın Denizlispor karşısında stoper oynaması ve göstermiş olduğu performansı da değerlendiren Lucas Neill, şunları söyledi; "Gayet iyi bir performans gösterdiğini düşünüyorum. Performansından memnunum. Maç boyunca 2 – 3 tane pozisyon verdik. Onun dışında verdiğimiz çok ciddi pozisyonlar yok. Dün Lorik Cana, başka yönünü gösterdi defansif anlamda ne kadar etkili oynayabileceğini gösterdi. Bu takım için de güzel bir şey. Orada bir ihtiyaç olduğunda orada oynayabileceğini gösterdi. Ama bu bireysel performanslar dışında bizim ilk dönemin sonuna kadar çıktığımız bütün maçlarda alabildiğimiz kadar puan alıp ikinci yarıya daha iyi başlamamız gerekiyor." Rijkaard ile Hagi'yi karşılaştırması istenilen Neill, iki hocayı karşılaştırmadan ziyade şimdiki teknik direktörleri Hagi'nin söylediklerini yapmaya çalıştıklarını belirtirken, Rumen teknik adamın takıma bir enerji getirdiğini de sözlerin ekledi.Lucas Neill, takımın şampiyonluk şansı ile ilgili olaraksa, "Şampiyonluk yorumundan ziyade, kısa vadede düşünmemiz lazım. Bundan kastımız da önümüzdeki maçları düşünmemizdir. Uzun vadede rakiplerimiz de puan kaybedecektir. Bir başarı gelecektir. Kısa vadede bizim her maça konsantre olup maçlara üç puan için çıkmamız lazım." şeklinde konuştu.Son olarak Galatasaray'da oynamaktan dolayı mutlu olduğunu da kaydeden Neill, sözleşmesinin ne olacağına sezon sonu karar verileceğini belirtti.Galatasaray!
https://frmgalatasaray.yetkin-forum.com

Lucas Neill Açıklamalarda Bulundu
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Melo’nun Menajeri Açıklamalarda Bulundu
» Neill'dan Şanına Yaşkışır Hareket